het vakmanschap spat er vanaf, vraag ook naar onze haal en brengservice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

DENKT U DAT HET NIET MOGELIJK IS? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

JRT Paintings IN Maastricht HEEFT OVERAL EEN OPLOSSING VOOR


Denkt u dat uw kunststof keukenkastje, interieur of houten tuinmeubelen niet mooi gelakt kunnen worden? Gaat niet, bestaat niet bij JRT Paintings. In onze spuiterij in Maastricht zoeken we altijd naar een oplossing, zodat ook uw object er weer als nieuw uitziet.

PROFESSIONELE SPUITERIJ VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

JRT Paintings is gespecialiseerd in het voorbewerken en aflakken van de meest uiteenlopende materialen en objecten. Elke gewenste kleur en glansgraad is mogelijk.

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom. Zo behoren interieurbouwers, meubelmakers, aannemers en architecten tot onze klantenkring. Ook de kunstwereld weet ons te vinden. Veel kunstenaars komen naar ons toe om hun dierbare project op vakkundige wijze te laten spuiten. Daarnaast voeren we voor de metaalindustrie diverse specialistische verf- en lakopdrachten uit.

LAKOPLOSSINGEN VOOR ALLE MATERIALEN

Voor bijna ieder materiaal dat u kunt verzinnen hebben wij een professionele lakoplossing. Wij geven onder meer kleur aan:

 MDF
Hout
 Metaal
 Kunststof
Plastic
Glas


Heeft u een ander materiaal en wilt u weten of wij het voor u kunnen lakken? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

EEN NIEUW INTERIEUR door middel van LAK 

Particulieren weten steeds vaker de weg te vinden naar onze meubelspuiterij. Het overspuiten van keukendeurtjes, eetkamersets en kasten wordt steeds vaker gedaan. De mogelijkheden om uw persoonlijke bezittingen een nieuwe uitstraling te geven zijn eindeloos. Nieuwsgierig? Doe inspiratie op in onze galerij of kom langs voor persoonlijk advies.

Bekijk de galerij

REFURBISH UW KEUKENKASTJES MET LAK!
U heeft een goed functionerende keuken waar u heel blij mee bent. Maar door het veelvuldig gebruik van deurtjes en lades is de folie los komen te zitten. Een doorn in het oog. Gelukkig biedt JRT Paintings BV een betaalbare oplossing waarmee u voor eens en altijd afrekent met dit probleem. De loslatende folie wordt door ons verwijderd en uw keuken wordt met een tweecomponentenlak in de gewenste kleur afgewerkt.

Bezoek onze showroom voor ideeën, inspiratie en advies.