Benieuwd naar de mening van eerdere klanten? Lees hier onze laatste reviews!

9.2

18 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
10

Topkwaliteit van de gespoten keuken. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Via tevreden kennissen zijn we bij jullie terecht gekomen en ik moet eerlijk zeggen: jullie leveren een geweldig product af. Tevens zijn jullie erg klantvriendelijk. Chapeau! Wij zullen jullie bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

Aanbevelen?

Ja

09/11/2019

Pierre

10

Voor spuitwerk nooit meer ergens anders naaar toe.

Top kwaliteit en top vakmensen die doen wat ze afspreken. Ben heel tevreden en zal de weg zeker weer vinden voor een volgende klus.

Aanbevelen?

Ja

17/10/2019

Harrie Spetgens

9

Correcte informatie

Goede ontvangst en het product duidelijk uitgelegd.

Aanbevelen?

Ja

10/07/2019

dhr. Wilders

9

professioneel, snel, klantvriendelijk

snelle service, meubels zijn netjes gespoten, afspraken zijn goed nagekomen.

Aanbevelen?

Ja

02/07/2019

A.Janssen

8

Top

Zeer tevreden, bij deur afleveren was er niet iemand aanwezig die wist wat de bedoeling was met onze voordeur. Min puntje maar verder. Chapeau mooi gedaan.

Aanbevelen?

Ja

25/06/2019

Patricia

9

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Zeer positieve ervaring. Kundig personeel

Aanbevelen?

Ja

25/06/2019

Koen

10

Alles super geregeld

Goede service Duidelijkheid

Aanbevelen?

Ja

25/06/2019

Nico

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg tevreden over dit bedrijf, pro-actieve houding, deskundig en toegankelijk.

Aanbevelen?

Ja

17/04/2018

Jan

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks geen ervaring met jrt paintings te hebben gehad hun de delicate klus toevertrouwd.na het klare van de klus zijn we 100% tevreden over het resultaat,complimenten aan team jrt.

Aanbevelen?

Ja

28/03/2018

Corina

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deurtjes van het badkamermeubel laten spuiten,geweldig resultaat. Uw bedrijf zal ik zeker aan iedereen aanbevelen. Verder dank voor de goeie service.

Aanbevelen?

Ja

19/01/2018

Piet

JRT Paintings BV
Rekoutweg 11 
6229 RB Maastricht

KVK

68895054

Privacyverklaring

Contactgegevens

 +3143 408 29 13

 info@jrtpaintings.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30

Dinsdag 08:30 - 17:30

Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 13:00

*Pauze van 12:30-13:00
(op werkdagen)

GESLOTEN: Kerstvakantie 

20-12-2019 15:00 tot en met 5-1-2020 

is JRT Paintings gesloten. 

JRT Paintings BV uit Maastricht: meubelspuiterij en lakleverancier voor Nederland en Vlaanderen.