Benieuwd naar de mening van eerdere klanten? Lees hier onze laatste reviews!

9.3

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
10

Mijn kwaliteit is hun kwaliteit

altijd klaar voor me staan. Toppers. is er iets(zelden) wordt opgelost zonder problemen. het personeel is zeer behulpzaam en zorgzaam met mijn producten. ik kom er al van af 1988 bij Jo en Sjors en Clint. En Clint volgt perfect zijn Vader (Jo Tillie) Op fijn bedrijf ook namens de medewerkers die top werk leveren. dus dikke 10 voor dit bedrijf

Aanbevelen?

Ja

02/06/2020

Carlo Gielissen

10

Perfect werk zeer vriendelijke benadering en leuke rondleiding door het bedrijf.

De bovenste zin spreekt voor zich. De prijs/kwaliteitverhoudingis super. Je krijgt er nieuwe spullen voor terug. Je proeft de familiesfeer in dit bedrijf,heel klantvriendelijk personeel. Houden zo want dan blijven jullie succesvol! Ik weet waar ik moet zijn de volgende keer.

Aanbevelen?

Ja

11/12/2019

Trudy

10

Topkwaliteit van de gespoten keuken. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Via tevreden kennissen zijn we bij jullie terecht gekomen en ik moet eerlijk zeggen: jullie leveren een geweldig product af. Tevens zijn jullie erg klantvriendelijk. Chapeau! Wij zullen jullie bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.

Aanbevelen?

Ja

09/11/2019

Pierre

10

Voor spuitwerk nooit meer ergens anders naaar toe.

Top kwaliteit en top vakmensen die doen wat ze afspreken. Ben heel tevreden en zal de weg zeker weer vinden voor een volgende klus.

Aanbevelen?

Ja

17/10/2019

Harrie Spetgens

9

Correcte informatie

Goede ontvangst en het product duidelijk uitgelegd.

Aanbevelen?

Ja

10/07/2019

dhr. Wilders

9

professioneel, snel, klantvriendelijk

snelle service, meubels zijn netjes gespoten, afspraken zijn goed nagekomen.

Aanbevelen?

Ja

02/07/2019

A.Janssen

8

Top

Zeer tevreden, bij deur afleveren was er niet iemand aanwezig die wist wat de bedoeling was met onze voordeur. Min puntje maar verder. Chapeau mooi gedaan.

Aanbevelen?

Ja

25/06/2019

Patricia

9

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Zeer positieve ervaring. Kundig personeel

Aanbevelen?

Ja

25/06/2019

Koen

10

Alles super geregeld

Goede service Duidelijkheid

Aanbevelen?

Ja

25/06/2019

Nico

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg tevreden over dit bedrijf, pro-actieve houding, deskundig en toegankelijk.

Aanbevelen?

Ja

17/04/2018

Jan

JRT Paintings BV
Rekoutweg 11 
6229 RB Maastricht

KVK

68895054

Privacyverklaring

Contactgegevens

 +3143 408 29 13

 info@jrtpaintings.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30

Dinsdag 08:30 - 17:30

Woensdag 08:30 - 17:30

Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 08:30 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 13:00

*Pauze van 12:30-13:00
(op werkdagen)

JRT Paintings BV uit Maastricht: meubelspuiterij en lakleverancier voor Nederland en Vlaanderen.