Zelf aan de slag?

BESTEL ONLINE

vakmanschap spat ervanaf vraag ook naar onze haal en breng service?

BESTEL ONLINE

MaastrichtsE LEVERANCIER VAN HOOGWAARDIGE LAKKEN IN 30.000+ KLEUREN


U steekt graag zelf de handen uit de mouwen. De tafel schilderen, de racefiets opnieuw lakken of uw kunstwerk afmaken. Maar welke middelen heeft u daar allemaal voor nodig? JRT Paintings kan in meer dan 30.000 kleuren lak afvullen, in zowel spuitbus als verfblik en voor alle ondergronden. In onze winkel in Maastricht vindt u alles om van uw project een succes te maken. We leveren door heel Nederland en Vlaanderen.

BREED ASSORTIMENT LAKPRODUCTEN

In onze winkel kijkt u uw ogen uit. Wist u dat er zoveel verschillende laksoorten, verfmerken en aanverwante producten bestonden? JRT Paintings BV biedt alle benodigdheden die nodig zijn om uw interieur, kunstwerk of object de gewenste uitstraling te geven.

LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND EN VLAANDEREN

Woont u niet in de buurt van Maastricht of heeft u geen tijd om naar onze meubelspuiterij te komen? U kunt via ons contactformulier een bestelling plaatsen voor levering door heel Nederland en Vlaanderen.

ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR UW LAKPROJECT

Met alleen lak of verf bent u er nog niet. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor voorbehandelingsproducten en aanvullende spuit- en verfbenodigdheden, waaronder:


 Schuurmateriaal

Plamuurartikelen

 Ontvettingsmiddelen

 Kwasten

Spuitpistolen

Rollers


Ons vakkundige personeel adviseert u graag over welke producten het beste zijn voor uw project. Kom lang of neem contact op.

Stel ons uw vraag

JRT Paintings LEVERT ONDER MEER DE VOLGENDE LAKMERKEN

ZWEIHORN - MEUBELLAK

Van kleurlakken tot blanke lakken en van grondlakken tot beitsen: dit merk heeft alles op het gebied van meubbellakken. De producten zijn zowel op acryl als acrylaatbasis verkrijgbaar.

PPG - AUTOLAK

Dit merk biedt hoge kwaliteit autolakken in elke gewenste kleur (op kleurnummer of persoonlijk kleuradvies) en in blanke lak. De lakken zijn in een spuitbus of blik te verkrijgen in een één- en tweecomponentensysteem.

MONTANA - GRAFFITILAK

Als graffiti professional kunt u niet onder dit merk uit: de Montana-spuitbussen zijn een echte must have. Ook voor de hobbykunstenaar is dit een fijn merk om mee te werken.

CAPAROL - SCHILDERSLAK

Met Caparol kunt u alle kanten op. Dit merk biedt namelijk schilderslakken van professionele kwaliteit voor diverse doeleinden. We kunnen de lak in elke gewenste kleur maken.

Bezoek onze showroom voor ideeën, inspiratie en advies.