De professionele spuiterij nabij Heerlen

In de regio Heerlen kunt u rekenen op de ervaring van JRT Paintings voor het voorbewerken en aflakken van uw favoriete objecten. Al meer dan 35 jaar spat ons vakmanschap van uw meubels in Nederland en Vlaanderen. Onze spuiterij opent de deuren voor particulieren en bedrijven. We doen daarbij niet alleen dienst als allround meubelspuiterij, maar ook als gespecialiseerde lakleverancier voor al wie net zo graag lakt als wij.

Allround meubelspuiterij

Wij kunnen uw gewenste object van de perfecte kleur voorzien. Of het nu gaat om keukendeurtjes of complexe kunstobjecten: JRT Paintings vindt altijd een oplossing, ongeacht het materiaal. Hout of MDF, metaal, glas of kunststoffen: wij hebben een professionele lakoplossing klaar en staan u bij van begin tot eind. Desgewenst kunt u zelfs rekenen op onze haal- en brengservice, waarmee we u ook ontlasten van reistijd. Met onze professionele totaalservice op maat geven wij uw leven kleur.

Lakleverancier

Als allround meubelspuiter weten we als geen ander hoeveel voldoening de perfecte lakklus kan geven. Daarom willen we u ook graag aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. We stellen hiervoor al onze knowhow ter beschikking van professioneel advies en voorzien meer de 30000 kleuren in onze indrukwekkende Maastrichtse showroom. Vertel ons over uw project en wij zorgen dat u de juiste lakken heeft voor uw ondergronden en de juiste gereedschappen voor uw eigen home spuiterij.

Uw professionele spuiterij bij Heerlen?

Dat is JRT Paintings, de allround meubelspuiterij. Vul hier ons online formulier in en krijg snel uw favoriete lakken toegezonden of ontvang een vrijblijvende offerte op maat van uw project. Op zoek naar ideeën, inspiratie of advies? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze showroom en ontdek wat JRT Paintings allemaal voor u kan doen. Lakstiftjes en spuitbussen op kleur maken is bijvoorbeeld geen enkel probleem. We kunnen zelfs de kleur van verschillende voorwerpen of meubels meten door onze geavanceerde apparatuur die zeer betrouwbaar is. Ook kunt u de hoeveelheid verf tussen 100ML en 10L zelf bepalen.