Meubel spuiten

Zelf meubels spuiten

Is je keukentafel toe aan een nieuw kleurtje of wil je je fiets weer strak in de lak zetten? En ben je een enthousiaste doe-het-zelver? Dan overweeg je vast om zelf je meubilair of zelfs de bumper van je auto te spuiten. Hier lees je precies wat je hiervoor allemaal nodig hebt en wat een expert in het spuiten van meubels voor jou kan betekenen.

Wat heb ik nodig om zelf te spuiten?
Om zelf meubels te spuiten (of fietsen, kunstwerken, etc.) heb je ten eerste natuurlijk de verf of lak nodig. In de winkel van JRT Paintings in Maastricht vind je een geweldig uitgebreide collectie van verschillende verf- en laksoorten voor vrijwel elke ondergrond: van hout tot glas en van metaal tot kunststof. Je kiest bovendien uit meer dan 30.000 kleuren en elke gewenste glansgraad. We kunnen je daarbij natuurlijk ook adviseren over de juiste verf voor jouw ondergrond en toepassing. Voor je houten tuinmeubilair heb je tenslotte een andere soort verf nodig dan voor je kunststof keukenstoelen.

Daarnaast heb je nog een aantal voorbehandelingsproducten en verfbenodigdheden nodig. Denk hierbij aan schuurpapier, plamuurartikelen en onvettingsmiddelen om de ondergrond voor te bereiden; en kwasten, rollers en spuitpistolen om de verf of lak netjes aan te brengen. Ook deze producten vind je allemaal bij ons in de winkel. Je loopt dus naar buiten met alles dat je nodig hebt voor jouw verfproject. Geen tijd om langs te komen? Je kunt ook online je bestelling plaatsen – wij leveren in heel Nederland en in Vlaanderen.

Wat doet de expert voor je?
Als je toch niet helemaal zeker weet of je deze klus zelf aan wil pakken, kun je natuurlijk ook een professionele spuiterij inschakelen. De experts van JRT Paintings uit Maastricht weten bijvoorbeeld perfect welke lak het beste bij elke ondergrond past. Dankzij onze ervaring van meer dan 35 jaar kunnen wij keer op keer weer een geweldig resultaat garanderen, in de kleur en met de afwerking die jij wenst.

Wil je weten welke verf of lak en andere producten je hier nodig hebt om zelf meubels te spuiten? Kom langs bij onze winkel in Maastricht of plaats meteen je bestelling online bij JRT Paintings.

0
Feed

Schrijf een reactie

JRT Paintings BV
Rekoutweg 11 
6229 RB Maastricht

KVK

68895054

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:30

Dinsdag 08:00 - 16:30

Woensdag 08:00 - 16:30

Donderdag 08:00 - 16:30

Vrijdag 08:00 - 16:30

Zaterdag 09:00 - 13:00

*Pauze van 12:30-13:00
maandag t/m vrijdag

JRT Paintings BV uit Maastricht: meubelspuiterij en lakleverancier voor Nederland en Vlaanderen.