Je keuken spuiten

De keuken is meestal het hart van het huis. Is de verf van de keukenkastjes afgebladderd of zit de folie op de deurtjes en keukenfronten los? Dan ziet je keuken er al snel onverzorgd uit, wat voor een minder prettige sfeer zorgt. Gelukkig hoef je je keukeninrichting niet meteen te vervangen! Laat je keuken professioneel overspuiten en je geniet snel en voor een scherpe prijs van een prachtige keuken. Deze blog vertelt over de voordelen en het gemak van het spuiten van de keuken voor een nieuw en fris resultaat!

Waarom spuiten?
Een keukenrenovatie kost vaak veel tijd en geld, en gedurende die tijd kun je bovendien de keuken niet gebruiken. Gelukkig is het meestal helemaal niet nodig om je keuken helemaal te verbouwen. Als je in de omgeving van Maastricht woont (in Nederland of in België!) kun je je keukenfronten gemakkelijk laten spuiten door allround meubelspuiterij JRT Paintings. Door onze professionele voorbewerking, de juiste lak voor elke ondergrond, en de perfecte afwerking geniet je van een prachtig strak resultaat. Zo kun je weer jarenlang genieten van jouw keuken!


Ook als je simpelweg zin hebt in een nieuw kleurtje, is het laten spuiten van je keuken een geweldige oplossing. Je kunt bij ons kiezen uit werkelijk elke kleur en elke glansgraad, van mat tot hoogglans. Kies je voor trendy grijs of gaat jouw voorkeur juist uit naar een felle kleur? Indien gewenst adviseren we je natuurlijk graag over de uitgebreide mogelijkheden. Ook het overige meubilair in je keuken, zoals je eettafel en -stoelen, kunnen wij natuurlijk in de gewenste kleur spuiten.

Wat doet de expert voor je?
Onze experts spuiten de keukenfronten en andere losse onderdelen (zoals deurtjes en plinten) in onze spuiterij in Maastricht. Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid tot een haal- en brengservice, zodat je zelf met zo weinig mogelijk overlast zit. Wij weten precies welke soort lak het meest geschikt is voor de ondergrond, of dit nou mdf, metaal of kunststof is, waardoor wij een geweldig resultaat kunnen garanderen.

Wil je ook je keuken professioneel laten spuiten voor een prachtige nieuwe uitstraling? Neem vrijblijvend contact op met JRT Paintings.

0
Feed

Schrijf een reactie

JRT Paintings BV
Rekoutweg 11 
6229 RB Maastricht

KVK

68895054

Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:30

Dinsdag 08:00 - 16:30

Woensdag 08:00 - 16:30

Donderdag 08:00 - 16:30

Vrijdag 08:00 - 16:30

Zaterdag 09:00 - 13:00

*Pauze van 12:30-13:00
maandag t/m vrijdag

JRT Paintings BV uit Maastricht: meubelspuiterij en lakleverancier voor Nederland en Vlaanderen.