Montana-spuitbuss
Denkt u dat het niet mogelijk is?

JRT Paintings heeft overal een oplossing voor

Denkt u dat uw kunststof keukenkastje, interieur of houten tuinmeubelen niet mooi gelakt kunnen worden? Gaat niet, bestaat niet bij JRT Paintings.
In onze spuiterij in Maastricht zoeken we altijd naar een oplossing, zodat ook uw object er weer als nieuw uitziet.

Meubelspuiterij

Alles is mogelijk in onze (meubel)spuiterij in Maastricht

Wij zijn gespecialiseerd in het voorbewerken en aflakken van de meest uiteenlopende materialen en objecten. Elke gewenste kleur en glansgraad is mogelijk.

Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom. Zo behoren interieurbouwers, meubelmakers, aannemers en architecten tot onze klantenkring. Ook de kunstwereld weet ons te vinden. Veel kunstenaars komen naar ons toe om hun dierbare project op vakkundige wijze te laten spuiten. Daarnaast voeren we voor de metaalindustrie diverse specialistische verf- en lakopdrachten uit.

 Wij geven onder meer kleur aan:

  • mdf
  • hout
  • metaal
  • kunststof
  • plastic
  • glas

Een nieuw interieur met een lakkleur

Particulieren weten steeds vaker de weg te vinden naar onze meubelspuiterij. Het overspuiten van keukendeurtjes, eetkamersets en kasten wordt steeds vaker gedaan.

De mogelijkheden om uw persoonlijke bezittingen een nieuwe uitstraling te geven zijn eindeloos. Nieuwsgierig? Doe inspiratie op in onze galerij of kom langs voor persoonlijk advies

Loslatende folie op uw keuken?
U heeft een goed functionerende keuken waar u heel blij mee bent. Maar door het veelvuldig gebruik van deurtjes en lades is de folie los komen te zitten. Een doorn in het oog. Gelukkig biedt JRT Paintings een betaalbare oplossing waarmee u voor eens en altijd afrekent met dit probleem. De loslatende folie wordt door ons verwijderd en uw keuken wordt met een tweecomponentenlak in de gewenste kleur afgewerkt. 

Wat heeft u voor ons in petto?

Wilt u de loslatende folie van uw keukenkastjes laten vervangen?
Of denkt u dat wij uw meubilair of object niet perfect kunnen lakken? We gaan de uitdaging graag aan: 043 - 4082913.

Daag ons uit