Meubelspuiterij
Zelf aan de slag?
autolak kopen

Met het assortiment van JRT Paintings komt het goed uit de verf

Leuk, u steekt zelf de handen uit de mouwen. De tafel schilderen, de racefiets opnieuw lakken of dat kunstwerk afmaken. Maar welke middelen heeft u daarvoor nodig? JRT Paintings kan in meer dan 30.000 kleuren lak afvullen in zowel spuitbus of verfblik voor alle ondergronden. In onze winkel in Maastricht vindt u alles om van uw project een succes te maken.

Lakleverancier voor Nederland en Vlaanderen

In onze winkel kijkt u uw ogen uit. Wist u dat er zoveel verschillende laksoorten, verfmerken en aanverwante producten bestonden? JRT Paintings biedt alle benodigdheden die nodig zijn om uw interieur, kunstwerk of object de gewenste uitstraling te geven.

Woont u niet in de buurt van Maastricht of heeft u geen tijd om naar onze meubelspuiterij te komen? U kunt via ons contactformulier een bestelling plaatsen voor levering door heel Nederland en Vlaanderen.

Aanvullende producten

Met alleen lak of verf bent u er nog niet. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor voorbehandelingsproducten en aanvullende spuit- en verfbenodigdheden, waaronder:

  • schuurmateriaal
  • plamuurartikelen
  • ontvettingsmiddelen
  • kwasten
  • spuitpistolen
  • rollers
Zweihorn - Meubellak

Van kleurlakken tot blanke lakken en van grondlakken tot beitsen: dit merk heeft alles op het gebied van meubbellakken. De producten zijn zowel op acryl als acrylaatbasis verkrijgbaar.

PPG - Autolak

Dit merk biedt hoge kwaliteit autolakken in elke gewenste kleur (op kleurnummer of persoonlijk kleuradvies) en in blanke lak. De lakken zijn in een spuitbus of blik te verkrijgen in een één- en tweecomponentensysteem.

Montana - Graffitilak

Als graffitiprofessional kunt u niet onder dit merk uit: de Montana-spuitbussen zijn dan een echte must have. Ook voor de hobbykunstenaar is dit een fijn merk om mee te werken.

Caparol - Schilderslak

Met Caparol kunt u alle kanten op. Dit merk biedt namelijk schilderslakken van professionele kwaliteit voor diverse doeleinden. We kunnen de lak in elke gewenste kleur maken. 

JRT Paintings plastic verven

Online bestellen

Loop binnen in onze winkel Maastricht en laat u vrijblijvend informeren naar de beste mogelijkheden voor uw project. Geen tijd om langs te komen? Plaats dan online uw bestelling voor levering door heel Nederland en Vlaanderen.

Bestellen